Week 51 - Margreet

vrijdag 21 december 2007 16:41

Aan het einde van het jaar begint het terug kijken op 2007. Evalueren en nieuwe voornemens maken voor het komende jaar. Mijn goede voornemen voor het komende jaar is afstuderen. Nu ik mijn voornemen aan het papier heb toevertrouwd moet het er ook echt van komen. In de komende maanden sta ik onder strak regime. In twee maanden 30 punten inhalen en dan in maart op stage. Ik ga er voor. Zo mijn persoonlijke verhaaltje heb ik weer gehad. Nu op naar PerspectieF. Rogier heeft van de week opnames gehad voor Schepper & Co van de NCRV. Aanstaande maandag wordt dit op Nederland 2 uitgezonden rond de klok van vijf. Kijken dus allemaal.

Van de week is de 3FM Serieus Request begonnen. Ik ben echt fan van deze actie, misschien wel verslaafd aan deze actie. Ik livestream de hele dag…. Wederom hebben ze een goed doel gevonden, namelijk het optimaliseren van de watervoorzieningen en in de wereld. Vorige maand was ik in Malawi en heb ik gezien hoe belangrijk water is. In de meeste dorpen waar ik ben geweest hebben ze een waterpomp en dat is een goede zaak. So keep up the good work!

Morgen hebben al bestuur nog een vergadering. De laatste van het jaar. We bespreken daar de koers van de vereniging op het gebied van communicatie. En daarna is het bijna Kerst. Lekker met de familie genieten van deze dagen. En het mooie is, mijn eigen kerstkindje (lees: mijn Rogier) is Eerste Kerstdag jarig. Mensen, ik wens u allen een gezegende Kerstperiode en een goed 2008. En tot op de nieuwjaarsborrel!

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 51 - Margreet'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.