PerspectieF zoekt nieuw talent!

Vacaturewoensdag 30 mei 2012 20:50

Wil je in contact komen met de politieke vertegenwoordigers van de ChristenUnie en daarbuiten? Wil je proeven aan politiek leiderschap en je politieke mening verder uitdenken samen met leeftijdsgenoten en met experts? En ben je bevlogen om je in te zetten voor de samenleving om je heen? Solliciteer dan voor het voorzitterschap van één van de werkgroepen bij PerspectieF!

Voor volgend seizoen is PerspectieF op zoek naar nieuwe werkgroepvoorzitters voor de werkgroepen ‘Buitenlandse Zaken & Defensie’, ‘Duurzaamheid’, ‘Democractie, Bestuur en Burgerschap’ en ‘Ontwikkelingssamenwerking’. Er staan dus in totaal vier vacatures open. Voor het werkgroepvoorzitterschap word je bij PerspectieF voor ten minste een jaar benoemd.

Werkgroepvoorzitters krijgen bij PerspectieF de mogelijkheid om zichzelf (verder) te ontwikkelen op bijvoorbeeld leidinggevende vaardigheden, maar ook in het boeken van resultaten op de gekozen speerpunten. In de functie van werkgroepvoorzitter vind je dan ook veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Vertrekkende voorzitter Matthijs de Snoo over het voorzitterschap: “Het was voor mij een ideale plek om mijn politieke en leidinggevende vaardigheden verder te ontwikkelen. Maar vooral hebben we met de werkgroep ‘Democratie, Bestuur en Burgerschap' mooie stukken geschreven over de toekomstige hervormingen van ons democratische bestel. Vanwege mijn aankomende bestuurslidmaatschap heb ik helaas geen tijd meer als voorzitter van de werkgroep, maar ik raad iedereen met ambitie van harte aan op deze functie te solliciteren. In ieder geval had ik niet zonder deze ervaring het bestuur van PerspectieF in gewild!”

Klik hier voor de volledige functiebeschrijving. Hier vind je ook een uitgebreidere omschrijving van de werkgroepen. Solliciteren voor het voorzitterschap van één van de werkgroepen kan tot en met 11 juni.

Labels

« Terug

Reacties op 'PerspectieF zoekt nieuw talent!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.