Gerald Troost en Kees Kraayenoord voor ChristenUnie

woensdag 24 februari 2010 07:49

Als kandidaat voor de gemeenteraad kom ik veel mensen tegen. Afgelopen week ontmoette ik gospelzangers Gerald Troost en Kees Kraaienoord die beide hun betrokkenheid bij de ChristenUnie aangaven. In een deel van christelijk Nederland zijn deze heren zeer bekent. Zelf ben de afgelopen jaren hun muziek gaan waarderen. Als ik zie hoeveel jongeren er tot geloof komen met muziek als aanleiding kan ik ook niet anders dan positief zijn.

Gerald en Kees spelen het hele jaar door in zalen waar niet alleen de muziek een rol speelt, maar ook levensvragen aan de orde worden gesteld. Het vertrouwen in en het enthousiasme voor de ChristenUnie van deze muzikale voormannen doet mij goed.


Politiek is heeft voor jongeren vaak toch nog iets afstandelijks. Dit terwijl je ook door de politiek gerechtigheid brengen in de samenleving. Het feit dat mensen als Gerard Troost en Kees Kraayenoord dit onderstrepen bij jongeren is van ongekend belang. Het is een uitdaging voor de ChristenUnie om nog meer jongeren actief te krijgen binnen de partij. Als je nog jongeren weet laat het ons weten.

Labels
Overdenking

« Terug

Reacties op 'Gerald Troost en Kees Kraayenoord voor ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010 > februari