Week 5: Wouter

maandag 08 februari 2010 15:06

Na een stageperiode van een half jaar begonnen voor mij afgelopen week de college’s weer. Een bijzondere ervaring om weer op school rond te lopen. Mijn school, de NHL Hogeschool, is namelijk verhuisd naar een spiksplinternieuwe locatie. En dat is natuurlijk altijd een beetje wennen. Maar ik moet zeggen dat het me er bijzonder goed bevalt. Het leukste is nog wel dat er nu veel meer mensen bij elkaar in het gebouw zitten. Er is dus altijd wel iemand met wie je een bakje koffie kunt drinken. Het volgen van colleges gaat me ook goed af. Ik vind het heerlijk om weer aan te schuiven in de collegebanken en om naar de wijze woorden van docenten te luisteren.

 

Maar vorige week was ook de week waarop we met het bestuur van PerspectieF op bestuursweekend gingen. Het was weer ouderwets gezellig. Het mooiste van bestuurslidmaatschap van PerspectieF zijn de fantastische mensen waarmee je mag samenwerken. Afgelopen weekend was dus een mooi moment om elkaar ook wat beter te leren kennen. En van die mogelijkheid heb ik ook zeker gebruik gemaakt.

Terug kijken is natuurlijk heel belangrijk, maar het is nog meer de moeite waard om alvast even te laten weten wat er aan zit te komen. Deze week valt de Perspex bij alle leden van PerspectieF op de mat. Dit nummer van de Perspex is een themanummer, dat in het teken staat van gemeenteraadsverkiezingen. PerspectieF houdt zich volop bezig met de verkiezingen. Kijk eens op www.perspectief.nu/gemeente. Op deze site vind je veel informatie over jonge kandidaten op de lijsten van de ChristenUnie. Het is aftellen tot aan de gemeenteraadsverkiezingen. We hebben nog minder dan een maand de tijd om de ChristenUnie en PerspectieF goed op de kaart te zetten. Alle hulp is hierbij nog steeds van harte welkom. Wil je weten hoe jij mee kunt helpen? Stuur dan even een mailtje naar me via communicatie@perspectief.nu.

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 5: Wouter'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010 > februari