Controle Hans Wiegel

dinsdag 23 mei 2006 14:29

Enkele weken terug werd ik gebeld door Jeroen, een oud-klasgenoot van mijn zus: "He Rogier, klopt het dat jij voorzitter van PerspectieF bent? Hans Wiegel huurt bij ons in het pand een kantoorruimte, en ik zag laatst een certificaat hangen met jouw naam eronder."

Ik legde hem uit dat dit het "Heiden van het Jaar" certificaat was. We besloten een keer te gaan lunchen samen om te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen en om eens gezellig te praten. We hadden rond 13.30 uur afgesproken. Voordat we vanaf zijn kantoor naar een terrasje gingen, glipten we binnen in het kantoor van Wiegel. Ik wilde het wel eens zien. Wiegel was niet aanwezig. Ik pakte mijn camera en zoomde in op het certificaat. Daarna wilde ik een foto van het hele kantoor maken. Het liep echter anders. Precies op het moment dat mijn flitser afging en ik de foto nam van het certificaat, vloog de deur open en stond Hans Wiegel middenin de kamer... oeps...
 
Ik vroeg me af wat er ging gebeuren. Hij had in ieder geval wel een aanleiding om boos te worden. Wiegel vond het echter wel leuk. Hij herkende mij nog als "die sympathieke jongen van die avond in Amersfoort" en hij vond het erg grappig dat ik even kwam kijken naar het certificaat. "Je dacht zeker dat ik hem achter de geraniums gegooid had he?". Na een kort gesprek - waarin we behoorlijk gelachen hebben - verlieten we het kantoor van Wiegel. Helaas zonder foto van het hele kantoor. Dáár had ik nou net niet het lef voor.
 
Jeroen en ik aten wat en spraken over zijn werk als professioneel lobbyist bij een Lobby bureau in Den Haag, verschillen in kerken en de toekomst van de ChristenUnie. Het was een aangenaam gesprek en een leuke middag.

Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Controle Hans Wiegel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.