Uitnodiging Raadsbijeenkomst over Meedoen: 29/09

maandag 27 september 2010

Op initiatief van de ChristenUnie wordt op dinsdag 28 september een extra raadsbijeenkomst gehouden over het thema “Meedoen”. We maken ons namelijk zorgen over een groep mensen in onze samenleving die bijna geen contact heeft met anderen. Vaak komt dit door werkloosheid, maar het kan ook gaan om mensen met een psychische of lichamelijke beperking. Als ChristenUnie willen we graag opkomen voor deze groep kwetsbare mensen die vaak door omstandigheden zo achterop zijn geraakt dat ze hun gevoel van eigenwaarde totaal zijn kwijt geraakt. Hoe zorg je ervoor dat deze mensen weer plezier in hun leven krijgen en niet verder vereenzamen?

We hoorden van een project in Deventer, “Rechtop! Is meedoen” geheten, waarbij deze groep onbereikbare mensen wel bereikt wordt. We zijn in Deventer op bezoek geweest en hebben mooie voorbeelden hiervan gezien. Daarover gaat de extra raadsbijeenkomst. De heer Aad Francissen en mevrouw Trudy van der Hoek zijn de sprekers voor deze avond. Zij vertellen ons meer over het effect van weer meedoen en over het project zoals dat in Deventer loopt.

Geïnteresseerd? U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn, het is een openbare raadsvergadering: 28 september, aanvang 19.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis.

« Terug

Reacties op 'Uitnodiging Raadsbijeenkomst over Meedoen: 29/09'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.