Week 26 - Sander

woensdag 06 juli 2011 20:45

Dit is de eerste keer dat ik een bestuursblog mag verzorgen. Ik ben nu een aantal weken nieuw in het bestuur bij PerspectieF en heb al ontzettend veel mee mogen maken. PerspectieF is een dynamische organisatie, die zelfs tijdens de komkommertijd nog druk in de weer is. Ik zal jullie kort vertellen hoe mijn eerste ‘vakantieweek’ er uit ziet.

Afgelopen zaterdag was ik in Haarlem bij een bijeenkomst over de islam. Er kwam een aantal sprekers vertellen over hun ervaringen met de islam. Het was een interessante bijeenkomst, al was ik het over het algemeen oneens met wat er gezegd werd.

Maandag was voor een aantal van onze leden een vergadermarathon. Van elf uur ’s ochtends tot half tien ’s avonds werd er vergaderd. Er werd gebrainstormd over een mogelijke zomeractie voor deze zomer, het communicatieplan voor de komende periode werd behandeld en andere interessante thema’s werden besproken.

Op de dinsdagavond mocht ik als gast bij een afdeling van de jongerenpartij van de VVD (de JOVD) aanwezig zijn. Er werd een lezing gegeven over liberalisme door de landelijke voorzitter. PerspectieF is van plan om aan het einde van de zomer een debat te organiseren samen met de JOVD. Als jij nog mensen kent die hier graag aan mee willen doen of als jij zelf graag mee zou willen doen, dan hoor ik het graag!

Voor de rest van de week staat er niet veel op de planning. Het vorig bestuurslid heeft wel een mooie erfenis van ongeveer 3000 mails nagelaten. Misschien dat ik dan toch maar even mijn mailbox ga opschonen!

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 26 - Sander'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.