Week 25 - Anneloes

woensdag 30 juni 2010 19:56

Deze week vertelt Anneloes over haar PerspectieF belevenissen.

De afgelopen week was voor mij een lekker rustig weekje. De weken voor de verkiezingen ben ik druk bezig geweest met de campagne en promotie op festivals. Er moesten allerlei praktische dingen geregeld worden voor de festivals en ook de campagne kostte natuurlijk heel wat tijd. Op 12 juni begon ik in het bestuur, dus ‘het echte werk’ kon beginnen. Maar gek genoeg voelde vorige week als een vakantie. Natuurlijk waren er nog dingen te doen, maar de drukte van de verkiezingen is voorbij. De campagne is een mooie tijd, maar het is ook wel lekker als het weer over is!

Omdat mijn studie voor dit jaar er ook zo goed als opzit heb ik deze week veel tijd op mijn balkon doorgebracht! Fantastisch dat het precies deze week zo ontzettend mooi weer is! Terwijl veel vrienden nog bezig waren met de laatste tentamens en essays heb ik genoten van de vrije tijd. Zo ben ik naar het strand geweest, heb in het park gezeten, ben met vrienden uit eten geweest, heb door de grachten van Amsterdam gevaren en heb weer eens een boek gepakt. Heerlijk!
Maar ik heb natuurlijk niet helemaal niks gedaan. Ik heb me ook alvast bezig gehouden met de promotie van PerspectieF op het Flevo Festival. Zoals elk jaar staat PerspectieF weer met een stand op Flevo. Het Flevo Festival vindt plaats van 19 t/m 22 augustus in Bussloo. Naar Flevo komen ongeveer 10.000 jongeren voor een weekend vol concerten, voorstellingen, workshops, lezingen en nog veel meer. Dit is voor PerspectieF een geweldige kans om onze organisatie onder de aandacht te brengen.
Doormiddel van een stand, enthousiaste vrijwilligers en een interessante actie willen we jongeren kennis laten maken met PerspectieF en de politiek.
Lijkt het je leuk om mee te promoten of mee te denken over hoe we PerspectieF zo goed mogelijk laten zien, neem dan contact op met mij via communicatie@perspectief.nu of 0615906938.
Het promoten van PerspectieF is een mooie kans om andere actieve PerspectieF-ers te ontmoeten en gezellig met elkaar te kamperen. Naast het promoten heb je ook tijd om ’s avonds het programma bij te wonen. Kortom, het is een onwijs leuke manier om betrokken te zijn bij PerspectieF!

Na deze week is al die vrije tijd weer eventjes voorbij. Komende week begin ik weer met mijn bijbaan en heb ik al heel wat afspraken staan. Na een weekje vakantie heb ik er zin in om weer fris aan de slag te gaan.
Als Rutte er niet uitkomt met het vormen van een kabinet, mogen er wat mij betreft weer verkiezingen komen, ik ben alweer helemaal uitgerust en klaar voor een nieuwe campagne ;)!

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 25 - Anneloes'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010 > juni