Week 30 - Bernard

dinsdag 04 augustus 2009 13:20

Deze week is een drukke week voor PerspectieF. Aanstaande vrijdag organiseren we namelijk een kerstdiner voor sociaal geïsoleerden op het strand van Scheveningen en er moet nog erg veel worden geregeld. Afspraken met leveranciers moeten worden gemaakt, mensen geregeld etc. etc. Laat ik maar bij het begin beginnen:

Maandag
Vandaag heb ik een aantal afspraken in Utrecht. Allereerst met IJmert om de nieuwe leiderschapstraining voor studenten te bespreken. Deze leiderschapstraining wordt speciaal toegespitst op voorzitters van studentenvereningen. Als je interesse hebt, stuur me dan even een mailtje via intern@perspectief.nu. Hierna kwam Pieter Leemhuis ons vergezellen voor een evaluatie van de leiderschapstraining van vorig seizoen, een zeer goed en interessant gesprek gehad.

Hierna had ik even tijd voordat de volgende afspraak begon en besloot ik om samen met Pieter een restaurantje op te zoeken en eens bij te praten. Na een heerlijke pizza ging ik door naar Utrecht Centraal voor een afspraak met Arjan en Harm (bestuurslid Afdelingen). We hebben het gehad over lokale afdelingen en hoe die beter kunnen. Hierna ben ik nog even langs het partijbureau gegaan om wat declaraties in te vullen en toen weer naar huis.

Dinsdag & Woensdag
Deze dagen had ik geen afspraken staan maar ik ben wel de hele dag aan het bellen en mailen geweest voor het kerstdiner. Er komt een enorme organisatie bij kijken.

Donderdag
Vandaag ben ik naar Rotterdam geweest. Voor de september editie van Handschrift (magazine van de ChristenUnie) mogen wij namelijk twee pagina's over de leiderschapstraining. Dit gieten wij in de vorm van een interview met IJmert (cursusleider) en een deelnemer en een coach. Voor deze afspraak hadden wij ook de huisfotograaf van de ChristenUnie, Ruben Timman, uitgenodigd die wat mooie foto's heeft gemaakt. Ook zou hij mij nog fotograferen omdat ik in de september editie ook in de Handschrift sta, dus we hebben ook nog een fotoshoot gedaan bij een mooi gebouw in Rotterdam. Ik heb de foto's nog niet gezien en ik ben echt superbenieuwd wat er van is geworden. 's Middags ben ik samen met Geeske (deelneemster leiderschapstraining) weer teruggereisd met de trein, een mooi moment om even bij te praten.

Vrijdag
Vandaag was de grote dag! 's Morgens ben ik enorm vroeg opgestaan (voor de vakantie dan) om naar Hengelo te reizen om de kerstmanpakken op te halen. Hierna doorgereisd naar het partijbureau voor wat PerspectieF t-shirts en een banner en daarna door naar Scheveningen. In Scheveningen hebben we (IJmert vergezelde mij inmiddels) de strandtent opgezocht waar tegenover we de actie zouden organiseren. Langzaam aan druppelden de mensen binnen en kon alles worden opgebouwd. Wonder boven wonder is het de hele middag drooggebleven terwijl er veel regen was voorspeld. Op wat organisatorische probleempjes na, verliep de maaltijd vlekkeloos. Iedereen wat tevreden en vond het leuk. Ook hebben we enorm veel media-aandacht gekregen, wat toch wel een kroon op de dag was. Naderhand hebben we met z'n allen nog even geborreld en toen weer richting huis gegaan.

Zaterdag
Vandaag heb ik de kerstmanpakken teruggebracht en alle krantenberichten over de actie gelezen. Erg positief allemaal. En vandaag is ook alweer de laatste dag van mijn weeklog. Tot de volgende keer.

Reacties? Stuur een email naar intern@perspectief.nu

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 30 - Bernard'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.