Week 33 - Marijn

woensdag 15 augustus 2007 12:33

Maandag

Nietsvermoedend stapte ik afgelopen maandag het partijbureau binnen. Nog geen stap gezet en Bernard, een van de webredacteuren ging in m’n nek: ‘Zo, Marijn, pen en papier bij je? Kun je direct een stukje voor het bestuurslog schrijven’. Er is geen ontkomen aan, dus hier ben ik. Maandagavond een promotietraining gehad voor het FlevoFestival, waar we met 6 PerspectieF leden een stand bemannen en PerspectieF aan de man gaan brengen. We hebben een spannend programma, met onder meer André Rouvoet, dus als je op Flevo bent, kom zeker even een kijkje nemen.
Helaas deze maandag voor mij geen borrel achteraf, ik zat alweer in de trein naar Nijmegen. Dinsdagochtend half negen een tentamen, dat is toch niet menselijk, studeren in de zomer?

Vrijdag

Dit stukje schrijf vanuit Liempde, Brabant, waar op dit moment het 30e FlevoFestival wordt gehouden. PerspectieF is samen met de ChristenUnie ook aanwezig met een grote stand. We staan vlakbij een podium, zodat we regelmatig kunnen genieten van allerlei uitbarstingen van evangelische energie. Het houdt je wel scherp en wakker, in ieder geval. Vanmiddag komt Rogier Havelaar nog, om over zijn dromen te vertellen en in debat te gaan met de omstanders. Morgen komt Andre Rouvoet, om vragen te beatwoorden van belangstellenden. Voor dat vraag-maar-raak uurtje zijn wel als promotors al flink aan het flyeren geweest, en de reacties waren positief. Doordat de CU nu in de regering zit, lijkt christelijke politiek meer te gaan leven voor ‘het publiek’. Het is echt leuk om al die reacties te horen, en er komen leuke gesprekken uit met de festivalgangers. Mijn pauze is weer bijna voorbij, dus ik ga weer aan de slag met mijn flyers en tandpastaglimlach!

Labels
Weblog

« Terug