Flevofestival '06

voorzitterontourduikenddinsdag 22 augustus 2006 18:00

Vandaag was ik te gast op Flevo. Tot mijn grote verassing zag ik bij aankomst dat Harmjan, Margreet, Jet en Daan in een PerspectieF stand stonden. Aanvankelijk zou PerspectieF namelijk niet aanwezig zijn (geen geld), maar dankzij een extraatje van de ChristenUnie konden we tóch aanwezig zijn op dit evenement.
 
Ik kwam alleen niet voor de stand. Ik had namelijk een debat, georganiseerd door het CNV. Het debat stond onder leiding van René Paas (voorzitter van het CNV). Eigenlijk zou Femke Halsema ook aanwezig zijn, maar doordat haar huis door de vele regen was onder gelopen kon zij niet aanwezig zijn. Ze werd vervangen door Kees Vendrik. Naast Kees Vendrik deden Marleen Barth en Klaas Pieter Derks (voorzitter CNV jongeren en oud-PerspectieF bestuurslid) mee. De stelling waarover ik met Marleen Barth debatteerde ging over plezier in je werk hebben. Ondanks dat de stelling niet echt over een politiek thema ging, was het een leuk debat.
 
Na afloop ben ik nog kort even bij de stand geweest. Juist op het moment dat CDjA voorzitter Harry en ik een debat wilde doen bij onze stand, begon de muziek weer te spelen. Matt Redman speelde (die kerel heeft ook een goed boek geschreven: Facedown).
 
Rond half 5 besloot ik naar huis te gaan. Onderweg naar de auto kwam ik een bekende tegen die ook met een stand op het terrein stond. Harmjan en ik besloten even mee te lopen. Blijkt dat ze een enorme duiktank gehuurd hadden in het kader van "durf een sprong in het diepe te maken". Eigenlijk mocht je alleen duiken als je een kort loopbaantraining gedaan had (voor mensen die werkzoekend zijn), maar ik mocht even snel tussen de wachtende mensen door.
 
In duikpak, mét ChristenUnie polo presenteer ik dan ook met grote trots de video: "De ChristenUnie zinkt niet". Het filmpje is mede mogelijk gemaakt door http://www.thatcher.nl/




Labels
Bestuur

« Terug

Reacties op 'Flevofestival '06'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.