Week 33 - Harmjan

zaterdag 19 augustus 2006 22:49

In het bestuurslog van deze week Harmjan Vedder, vice-voorzitter van PerspectieF

Maandag - 14 augustus

Vandaag een spannende dag. We krijgen deze avond de eerste concepten gepresenteerd van het nieuwe logo, dat de basis gaat vormen voor de nieuwe huisstijl, die we vanaf oktober willen invoeren. Er zitten mooi ontwerpen bij, is de conclusie van de aanwezige bestuursleden, de leden van de commissie communicatie en ook van mij. Hoe het er uit ziet... Tja, dat moeten jullie lekker afwachten... :-P

Dinsdag - 15 augustus
Vandaag kregen we een telefoontje van de ChristenUnie. Ze vonden het jammer dat we niet naar het Flevofestival gingen. Dit hebben we als bestuur vorig jaar besloten, omdat we er niet genoeg geld voor hadden. De ChristenUnie deelt ons vandaag mee dat we dan wel op hun kosten mogen. Twee dagen voor de tijd! Dat is vrij krap. Maar de klant is koning, ook bij PerspectieF en dus gaan Margreet en ik keihard aan de slag om een mooie promotiestand te regelen. Pfff.... wat een werk.

Woensdag - 16 augustus
's Avonds ga ik naar een debat van mijn studentenvereniging. Boris van der Ham en 'onze' Arie Slob gaan daar in debat met elkaar over de rol van religie in de samenleving. Een interessant debat, waarbij Boris van der Ham bekend sterker op te willen treden tegen softdrugs, maar dat daar in zijn fractie geen ruimte voor is. Wel tof dat hij dat gewoon zegt, maar ook wel opmerkelijk.

Na de tijd praat ik nog even met Arie Slob. Een fijne man. Hij is enorm degelijk, heeft heel veel verstand van zijn beleidsterreinen en hij blijft altijd genuanceerd. Dat is tegenwoordig geloof ik niet zo hip, maar ik waardeer het wel. Hij speelt geen spelletjes, je weet wat je er aan hebt. Je merkt het: ik ben stiekem een beetje fan van Arie...

Zaterdag - 19 augustus

Ik ben terug van het Flevofestival, waar ik het eerder deze week al over had. Was enorm leuk. De uitgebreide verhalen vind je in de nieuwssectie van deze site.

De totale opbrengst van het Flevo-festival: veel leuke en goede gesprekken, veel steunbetuigingen, 20 nieuwe leden en drie hele gezellige dagen met mijn collega promotors Daan Westrate, Jet van der Kamp en Margreet Schutte en alle mensen die een dagje kwamen helpen. Geweldig!

Vandaag was André bij de stand om vragen te beantwoorden en ik moet mijn opmerking van woensdag maar een beetje bijstellen: Ik ben fan van Arie én van André. Ach, en eigenlijk is Tineke ook wel leuk, toch? Ik ben gewoon fan van de hele ChristenUnie!
Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 33 - Harmjan'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.