Vrouw in de politiek

donderdag 12 juli 2007

De ChristenUnie is op zoek naar nieuw vrouwelijk talent. Zij wil vrouwen stimuleren hun talenten te gebruiken, ook in de politiek.

Doel

 

Tijdens deze 1-daagse cursus krijg je een beeld van het werk in de politiek. Ruime aandacht wordt besteed aan jouw eigen kwaliteiten en hoe je die positief in de christelijke politiek kunt inzetten.

         

 

Doelgroep

 

De cursus is bedoeld voor vrouwen die wel geïnteresseerd maar nog niet actief zijn in de politiek.

Wil je er achter komen of politiek iets voor jou is? Kom dan naar de Snuffelcursus Vrouw in de Politiek! Een cursus voor vrouwen door vrouwen. Ook mensen die geen lid zijn van de ChristenUnie zijn van harte welkom.

 

  

 

Omschrijving

 

In deze cursus geven gecertificeerde CU-trainers de deelnemers een kijkje achter de schermen.

 

  

 

De cursus is thematisch opgezet in 4 ontmoetingen: Ontmoeting met de ander, met een politiek actieve vrouw, met jezelf  en met de ChristenUnie.

 

In ontmoeting met jezelf wordt het thema ‘zicht op mogelijkheden en belemmeringen’ belicht: Welke belemmeringen spelen een rol om politiek actief te worden en er worden handvatten en ondersteuning geboden bij het wegnemen van die belemmeringen. Kwaliteiten worden zichtbaar gemaakt.

 

Mogelijke verschillen tussen mannen en vrouwen komen aan de orde. Verder werpen deelnemers een blik in de agenda van een politiek actieve vrouw. Ook worden deelnemers geïnformeerd over wat de ChristenUnie als organisatie aan ondersteuning te bieden heeft. En uiteraard is er de ontmoeting met de ander, met elkaar.

 

   

 

Datum en tijd

 

Zaterdag 3 november 2007, van 10.00 - 16.00 uur

 

 

 

Kosten

 

De kosten bedragen € 20,- incl. materialen en lunch.   

 

 

 

Plaats

Wordt nader bekend gemaakt en gemeld op deze webpagina.

 

 

 

« Terug

Reacties op 'Vrouw in de politiek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.