Week 12 - Elizabeth

maandag 28 maart 2011 07:04

Week 12 van 2011 is voor mij de week waarin ik mijn eerste bestuursblog schrijf. Zoals het er nu uit ziet zal het ook bij lange na niet de laatste worden. Na ongeveer een kwartaal aan de slag te zijn geweest als bestuurslid kijk ik terug op een boeiende tijd. Wat heb ik in deze maanden al een hoop geleerd en wat hoop ik mijn verdere bestuursperiode nog veel bij te leren.

Deze week was voor mij een week zoals bijna alle anderen. Op maandag loop ik altijd stage op het Werkman College in Groningen. Tijdens de pauze's staat mijn mailbox dan altijd vol met mailtjes van Leonie, onze bureau-medewerker. Korte telefoontjes over en weer en tussendoor lesgeven. Een drukke maar ontzettend leuke dag. Dinsdag is mijn vrije dag. Althans, ik heb geen colleges of stage op dinsdag. Dit is dan ook een dag waarop ik veel werk voor PerspectieF kan doen. Alle mailtjes worden beantwoord en alle dingen die zijn blijven liggen worden weer opgepakt. Zo heb ik afgelopen dinsdag zitten typen aan het jaarverslag. Een hele opgave om dit op tijd af te krijgen. Woensdag begonnen mijn colleges pas rond het middaguur. Uitslapen was er helaas niet bij aangezien er nog wel wat geregeld moest worden voor PerspectieF.

Van een oplettend lid kreeg ik een email waaruit bleek dat niet alle stukken op de website taalkundig in orde zijn. Voor degenen die mij ontmoet hebben op de ALV in november zal het dan ook geen verrassing zijn dat ik een aantal stukken heb uitgeprint om met mijn rode pen alle foutjes op te kunnen sporen. Een leuke maar ook tijdrovende klus. Donderdagavond hebben we als bestuur bij elkaar gezeten om eens te spreken over onze visie op een aantal zaken. Een bijeenkomst waarbij iedereen aan het woord is en waar veel goede dingen zijn gezegd. Het is altijd goed om op deze manier samen naar de organisatie te kijken en zaken op te sporen die verbeterd kunnen worden.

Vrijdag was een dag met weinig PerspectieF en veel school, gezelligheid en een hoog weekend-gehalte. Aangezien ik de hele zaterdag moet werk ben geweest heb ik de vrijdagavond maar genomen om te genieten van mijn weekend en om de bestuursblog te schrijven. Wat er de komende week allemaal te gebeuren staat op het gebied van PerspectieF horen jullie van Robert!

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 12 - Elizabeth'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.