Week 41 - Imre

dinsdag 19 oktober 2010 15:04

Zo, kabinet Rutte is van start! Na bijna vijf maanden mogen ook wij als PerspectieF dan toch eindelijk onze positie gaan bepalen voor het komende jaar. Het was een politiek interessante week. Het kabinet ging van start, dus zo ook de regeringsverklaring met de nodige commotie. Van te weinig vrouwen tot weer teveel paspoorten ging een Liberaal kabinet na bijna honderd jaar weer eens van start. Als zo velen, ben ik reuze benieuwd wat Rutte er van gaat bakken. Krijgen we de financiën weer op orde? Komen we weer bij de G20? Zal de polarisatie toenemen of de onveiligheid juist afnemen? Ik ben benieuwd, we zullen ze kritisch volgen.

Ik ga ondertussen in ieder geval door met mijn dagelijkse werkzaamheden voor de fractie van de ChristenUnie Fryslân, waar ik voor ruim 4 maanden stage loop. Ik doe daar onderzoek naar de ChristenUnie kiezer in Friesland, zodat we een goed gefundeerd campagneplan kunnen gaan schrijven voor de komende Provinciale Staten verkiezingen op 2 maart 2011. Dit vanuit mijn opleiding Bestuurskunde die ik in Leeuwarden volg.

Verder ben ik als bestuurslid afdeling natuurlijk verantwoordelijk voor de lokale afdelingen. Op het moment proberen we in Rotterdam een afdeling op te zetten en bereid Amersfoort haar eerste activiteit voor, een startavond! Tegelijkertijd hebben we het jaarplan voor de afdelingen inmiddels afgerond en kan ik niet wachten er mee aan de slag te gaan. De afdelingen hebben te lang aan de kant gelegen en het is tijd om vooruit te komen! Ik heb er zin in dit jaar!

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 41 - Imre'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.