Week 39 - Maarten

maandag 04 oktober 2010 20:37

Sinds ik afgelopen juni door de ALV werd gekozen als nieuw bestuurslid Politiek Binnenland kwam er mooie wending in mijn leven. Ik mocht nu bestuurslid zijn! Dat betekende sparren over de politieke actualiteit, brainstormen over activiteiten, over wat PerspectieF kan, over de ChristenUnie, een actie opzetten op het Flevo Festival en een actieplan bepalen voor de werkgroepen. Zomaar een greep van de actiepunten die ik de afgelopen tijd heb uitgevoerd. Tussen al die activiteiten door geniet ik enorm, en merk ik dat ik ontzettend veel leer in deze nieuwe situatie.

Bovendien krijg ik het gevoel dat het huidige bestuur steeds beter op elkaar ingewerkt raakt, en krijgen de nieuwe bestuursleden meer grip op hun functie. Echter, vragen als ‘wat worden de begrotingsposten waarop we kunnen bezuinigen?’, ‘waar moeten we vooral van af blijven’ en ‘wat vinden we van het kernprogramma?’ zijn issues waar de meningen binnen het bestuur nogal over verdeeld zijn, merkte ik. Een goed ingewerkt bestuur staat klaarblijkelijk niet garant voor eenheidsworst. Gelukkig maar!

Ondertussen is het PerspectieF-seizoen ook al weer aan het warm draaien. Na de zomervakantie zijn er al een aantal activiteiten geweest. Zo denk ik aan de seminar ‘ontwikkelingssamenwerking’ en de ledenborrel. Ook voor de komende tijd staat weer het een en ander op het programma; er komt een boeiende Christelijke Sociaal Jongeren Congres aan, het jubileum van PerspectieF komt eraan en ook de najaars-ALV staat op de planning.

Ik heb er zin in, en ga me inzetten om alles uit de PerspectieF-kan te halen. Hopelijk werk jij daaraan mee!

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 39 - Maarten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.