Week 1 - Roosmarijn

zaterdag 09 januari 2010 19:35

Nou… ik mag de eerste bestuursblog van 2010 gaan schrijven! Nou zal deze blog een vertekend beeld geven van een normale week van een bestuurslid van PerspectieF. Ik heb namelijk deze week helemaal niets voor PerspectieF gedaan!
Al had ik wel een heel goede reden om niets voor PerspectieF te doen….

Deze week heb ik namelijk heerlijk in Australië gezeten! Toen op maandag 4 januari de eerste AB vergadering van 2010 begon, stond ik op de hoogste toren van het zuidelijk halfrond! Wat een mooi uitzicht! De toren staat in hartje Melbourne, de stad waar ik drie weken bij mijn broer en zijn vriendin verbleef.

Op dinsdag ben ik lekker naar het park gegaan in Melbourne, en heb ik in de zon mijn wetenschapfilosofie zitten leren. Ik had drie dagen na terugkomst een tentamen van dat vak, dus moest wel even leren af en toe.

Woensdag was voor mij de laatste dag in Australië, dus die dag hebben we nog goed besteed! Het was vroeg naar bed, want donderdag moesten we om kwart voor zes ’s ochtends de bus hebben.

Donderdag en vrijdag waren voor mij gevuld met reizen, maar vrijdag mocht ik dan weer met beide benen op Nederlandse bodem staan. De rest van het weekend was voornamelijk gevuld met slapen…. Naja, ik zal eerlijk zijn, heb zaterdag toch maar alvast de declaraties doorgewerkt. Je zult het geloven of niet, ik heb het toch wel een beetje gemist.

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Week 1 - Roosmarijn'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010 > januari