First Time Voters event: Collegetour in Groningen!

maandag 20 februari 2017 20:00

Op maandagavond 20 februari ontmoet je de ChristenUnie in Groningen! In de sociëteit van N.S.G. aan de Hardewikerstraat 7 (Groningen) zullen Stieneke van der Graaf (kandidaat #6) en Don Ceder (kandidaat #7) spreken over de vraag hoe je als student je dromen waar kunt maken. 

Stieneke van der Graaf (32) werd op haar 22e als student met voorkeur verkozen tot jongste Statenlid en is fractievoorzitter. Haar missie? Recht doen, waar onrecht plaatsvindt. In Nederland en wereldwijd. Zoals opkomen voor gedupeerden van de gaswinning, voor rechten van vrouwen en meisjes en in haar werk als jurist geeft ze kleine bedrijven in ontwikkelingslanden een kans. Ze staat op plaats 6 voor de ChristenUnie. Waarom wil ze voor jou de Kamer in?

Don Ceder (27) bond landelijk succesvol de strijd aan tegen de machtige incassobureaus en werd op zijn 25e advocaatkantooreigenaar. Don is getogen in Amsterdam-Zuidoost en volgt Jezus in zijn leven. Nu maakt Don de stap om zijn ervaringen in te zetten voor de ChristenUnie in de landelijke politiek. Waarom is hij zo betrokken? Hoe maak je je dromen waar? Hoe word je als jongere serieus genomen? Hoe ga je om met zoveel aandacht?

Labels

« Terug