Uitnodiging in gesprek met Gert-Jan Segers in Overijssel te Hardenberg

Logo+In+gesprek+met+Gert-Jan+Segers+-+Overijssel.pngmaandag 03 februari 2020 20:00

Wat zijn volgens u de komende jaren de belangrijkste kwesties voor Nederland? Waar moet de ChristenUnie zich sterk voor maken? Hoe werken we aan een samenleving met aandacht voor elkaar? Gaat u met Gert-Jan Segers in gesprek? Meld u dan nu aan voor één van de bijeenkomsten! De eerste mogelijkheid voor u om op korte reisafstand dit mee te maken dient zich al heel snel aan: maandagavond 3 februari in Hardenberg

Wat zijn volgens u de komende jaren de belangrijkste kwesties voor Nederland? Waar moet de ChristenUnie zich sterk voor maken? Hoe werken we aan een samenleving met aandacht voor elkaar?

Gert-Jan Segers schreef het essay De Verloren Zoon en het verhaal van Nederland over zijn hoop en verlangen voor ons land. De komende maanden wil hij graag met u in gesprek over uw zorgen en dromen voor Nederland.

De ChristenUnie organiseert vanaf februari bijeenkomsten in het hele land waar u met Gert-Jan Segers en elkaar in gesprek kunt gaan. De verkiezingsprogrammacommissie schuift ook aan en neemt uw ideeën en suggesties graag mee op weg naar de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Gaat u met Gert-Jan Segers in gesprek? Meld u dan nu aan voor één van de bijeenkomsten! De eerste mogelijkheid voor u om op korte reisafstand dit mee te maken dient zich al heel snel aan: maandagavond 3 februari in Hardenberg.

  • Locatie: Alfacollege, Parkweg 1a1 te Hardenberg
  • Tijd: 20:00 - 22:00 uur (aansluitend borrel)

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via https://www.christenunie.nl/in-gesprek-overijssel

Van harte welkom!

« Terug

Reacties op 'Uitnodiging in gesprek met Gert-Jan Segers in Overijssel te Hardenberg'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.