Op de lijst voor de verkiezing gemeenteraad in maart 2018

05-10-2016 10:33 05-10-2016 10:33

Bestuur en fractie zijn zich aan het voorbereiden op de verkiezing van de gemeenteraad die in maart 2018 wordt gehouden. Er wordt gewerkt aan de opzet van het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kandidatenlijst.

Bij een verkiezing voor de gemeenteraad maakt het bestuur een lijst met ca. 30 namen van mensen op wie gestemd kan worden. De eerste 10 zijn de kandidaten die hebben aangegeven wel in de gemeenteraad zitting te willen nemen. De andere personen op de lijst dragen de partij een warm hart toe maar hebben vaak niet de ambitie of de tijd gemeenteraadslid te worden.

Van de acht fractieleden die nu voor onze partij in de gemeenteraad zitting hebben, zal een aantal na de verkiezingen niet terugkeren. Om de lijst aan te vullen is het bestuur op zoek naar mensen die het boeiend vinden om hun tijd en energie in de gemeentepolitiek te steken en de idealen van onze partij uit te dragen.

Voor geïnteresseerden organiseren we in januari 2017 een bijeenkomst waarin fractieleden vertellen wat het werk inhoudt, hoe fijn het is om dit werk te mogen doen en hoe groot de tijdsinvestering is. Word je hier enthousiast over: bel gerust even met Wim Boersma (06 13378849) hij gaat graag met je in gesprek.

Labels
Nieuwsbrief
Steunfractie

« Terug

Archief > 2016 > oktober

Geen berichten gevonden