‘Netwerk’ Gala

ijmertensabizaterdag 29 november 2008 17:18

Wie kent ze niet. De beruchte middelbare schoolgala’s. Diep in de buidel tasten om een smoking te huren, schuifelen op de dansvloer en leraren die opeens geen leraar meer lijken. . Mooie herinneringen. Gisteren mocht ik weer eens. Het gids netwerk (God in de stad) organiseerde een gala voor christelijk leiders.

Onder leiding van Andries Knevel en Henny Huisman was het een leuke avond. Veel hotemetoten waren samengepakt op een prachtige locatie op de Veluwe. Het klinkt altijd wat vies, maar laten we maar eerlijk zijn; een prachtige plek om te netwerken. Ook PerspectieF staat of valt met goede contacten.

Het thema van de avond was jongeren & integratie. Ik zag de bui al aankomen dat er geen jongere en geen allochtoon in de zaal zou zijn. Daarom heb ik Sabi van de Nederlandse Moslim Jongeren Organisatie meegenomen. De afgelopen tijd heb ik me veel bezig gehouden met integratie en vaak wordt het een vaag verhaal. Dat geldt zeker als je over bepaalde mensen praat in plaats van met die mensen.

Tijdens het gala werd er ook op kunst geboden. Mooi om die haantjes onderling bezig te zien. Ik ben nog een student die geen cent te makken heeft, maar zelfs al was dat wel zo zou ik niet met dit soort spelletjes meedoen.

Anyhow, het was een leuk gala. Echt iets wat je wel eens op televisie ziet, maar zelf niet zo snel bij bent. Volgende keer ga ik zeker weer.  

 

Labels
Overdenking

« Terug

Reacties op '‘Netwerk’ Gala'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2008 > november